Emma Nilsson

Kategori: Vardag

ketnipz

Found this little fella! Älskar denna lilla figur. Tänkte att någon annan kanske också gör det - varsågod!

let's get back together

Hej! Wow. Har vi haft en paus? Hur börjar man igen efter 1 och ett halvt år? Eller räknas ens det senaste inlägget? Slutade jag blogga i oktober 2014? Fanny var in och letade recept på min blogg för ett tag sen, jag kunde inte låta bli att göra densamma när hon sa det. Jag blev lite glad av att läsa alla gamla inlägg (är det konstigt att säga så?). Det är ju som en egen lite dagbok. Och jag har saknat att skriva lite. Och alla bilder. Framförallt bilderna tror jag! So let's give it a try. Om jag ska ta igen dessa år i så har jag ju absolut tillräckligt med content. Men det kan väl vara kul att skriva lite realtid och framtid också. Vi får se hur det blir! 

söndag

Jag vet inte vilka ni är som fortsätter titta in här dag in och dag ut. Men ni är fina ni. Och jag tänkte ge er en sista update innan jag ger upp bloggandet ett tag. Någon vecka eller månad. Känner inte att jag har lust, ork eller tid egentligen. Ni märker väl säkerligen när det drar igång igen. Vad har hänt med lilla mig då? Åkte på en fotledsfraktur + slet av ledband och ledbandsfäste. Kändes lite onödigt, speciellt när det var på sista fotbollsträningen. Jag har fått operera så det är skönt, allt sitter på rätt ställe igen. Det gör ont, men det blir bättre. Och jag har ju en fin familj, vänner, pojkvän, mängder av godis och netflix. Så jag har det rätt bra ändå. Trots allt. Vi hörs längre fram, ha det superbra. puss 

4

1. Bönpasta med lax och pestosås. Rekomenderas med hela hjärtat. 2. Fredagsbio med Lisa.

3. Derby mot Bälinge, vinst med 4-0. SÅ skönt. 4. Hängde lite på Ikea med familjen ba. 

fredag

 

Jaha så vad har hänt sedan Italien? Typ massa. Har för det första röstat (viktigt). Har även försökt (verkligen FÖRSÖKT) plugga ikapp det jag missade av matten från förra veckan. Har även (jippie..) hoppat på en till kurs i måndags. Som tur är är den här lite roligare. Hittills. Har också varit på 18 års firande, gått barbent fast det är september och hängt på plock med världens finaste jobbkollegor. Tränat, jobbat, samt hunnit med att ha en fet ångest över att jag inte hinner med mer i min vardag. Ironiskt. Idag är det ledig fredag. LYCKA. 

07:59

Godmorgon. Let's talk about time. Har varit vaken i mer än två timmar. Är inte ens trött nog att somna om nu. Men det är skönt, har bara slappat i sängen hela morgonen.

Och hur fort går inte tiden över huvud taget? Snart är det ju tametusan oktober. Älskar hösten. Love love love. 

mamma

Stort grattis till min fina underbara mamma som fyller 50 år idag! Du är bäst, älskar dig!

Ps. Vi har det skitbra.
Ps2. Har fått dille på hatt, mhm nice

Lördag

Tänkte bara meddela att jag lever. Mycket. Är påväg till Arlanda för lite semester i mitt för tillfället favoritland med mina favoritpersoner. Så helt okej. Ha det så bra kära ni!

23:36

  

Produktiv dag idag. Alla dagar fram till lördag  kommer nog vara det. Om ni bara visste hur mycket jag har gjort idag.

I och för sig är jag ju verkligen inte den enda i världen om det, men ändå. 

lördagen

Jobbade i jumpsuits som vi har fått av jobbet. Roligt. Hängde i Erics lägenhet där det monterades kök. Vi bestämde oss sen för att åka ner på stan.

Vi hamnade på plock och efter det hamnade vi på Birger. Efter det blev det en trött taxi hem. Har varit en trött dag idag också, men det är okej. Det är det värt.